Захоплюючі пригоди «Сонячного зайчика»

Захоплюючі пригоди «Сонячного зайчика»

Літо найяскравіша, кольорова та багатозвучна пора року! Канікули – час, коли школярі можуть відпочити від шкільних клопотів, час ігор, забав, спілкування, свободи у виборі занять, поповнення, витрачених за навчальний рік, сил, відновлення здоров’я.

Пришкільні табори відпочинку – це не лише місце перебування дитини в час, коли батьки працюють, а й справжнє змістовне дозвілля для малечі з добре підготовленою програмою культурно-масових заходів та захоплюючими екскурсіями.

Наш нав­чаль­ний зак­лад, заз­да­ле­гідь, го­ту­єть­ся до ро­бо­ти приш­кіль­но­го та­бо­ру. Аби для ді­тей від­по­чи­нок у ньому став ак­тивним, піз­на­валь­ним та пам’ят­ним под­ба­ли вчи­те­лі й ор­га­ні­за­то­ри.

Cвяткове відкриття пришкільного табору «Со­няч­ний зай­чик» Шепетівської СЗОШ № 2 відбулося 4 червня 2018 року. Це святкове дійство, до якого сумлінно готувалися усі загони та їх вихователі. У день від­крит­тя від­бу­ла­ся свят­ко­ва прог­ра­ма, де ді­ти пре­зен­ту­ва­ли свої та­лан­ти: декламували вірші,співали пісні,танцювали, гра­ли у ве­се­лі іг­ри, бра­ли участь у різ­но­ма­ніт­них кон­курсах, ма­лю­ва­ли на ас­фаль­ті. І тра­ди­цій­но, по за­вер­шенню свя­та, ма­ле­ча по­ла­су­ва­ла мо­ро­зи­вом від нашого спон­со­ра — Іго­ря Во­лот­ке­ви­ча, який ба­га­то ро­ків пос­піль да­рує на­шим ви­хо­ван­цям со­лод­кі по­да­рун­ки.

Педагоги СЗОШ №2 доклали максимум зусиль, щоб дозвілля дітей було цікаво організованим. Кожен день був насичений різноманітними заходами та складався з урахуванням побажань дітей. Основним змістом виховної діяльності пришкільного закладу відпочинку є забезпечення необхідних умов для змістовного відпочинку дітей. Тому бать­ки із за­до­во­лен­ням при­во­дять ді­тей у приш­кіль­ний та­бір «Со­няч­ний зай­чик».

О.Сорочинська, начальник табору,вчитель початкових класів


/Files/images/2017-2018/tabr/IMG_1169.JPG /Files/images/2017-2018/tabr/IMG_1226.JPG
/Files/images/2017-2018/tabr/IMG_1228.JPG/Files/images/2017-2018/tabr/IMG_1229.JPG
/Files/images/2017-2018/tabr/IMG_1203(1).JPG /Files/images/2017-2018/tabr/IMG_1178.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 260