Відбулася зустріч з учасниками Революції Гідності

/Files/images/2017-2018/mes_ov/DSCN0010.JPG 21 листопада відбулася зустріч учнів 9-10 класів з учасниками Революції Гідності

Твоя країна. Твоя колиска. Твоя відповідальність.

« Шлях звільнення кожної нації від поневолення густо кропиться кров’ю ворожою і своєю».
Симон Петлюра

«Історія будь-якого народу містить періоди, дати, які є вирішальними і доленосними в його житті. Ми повинні пам’ятати і не забувати героїчні сторінки, коли проливали кров патріоти. Адже хто не знає минулого, той не вартий майбутнього».
Такими словами учні 9-10-х класів Шепетівської СЗОШ №2 розпочали зустріч з учасниками Революції Гідності, Кучеруком В’ячеславом Вікторовичем та Верхоглядом Михайлом Івановичем.
Живе спілкування дало дітям зрозуміти чому відбулася ця Революція, хто були її учасники.
Спогади гостей про 20 лютого в «Чорний четвер» не залишили байдужим ні одне дитяче сердечко, що було переповнене болю та жалю за всіх невинно убієнних Героїв Небесної Сотні, серед яких, нажаль, був і наш земляк – Дзявульський Микола Степанович. Який поклав усі свої зусилля на патріотичне виховання молоді. Він переконував: «…що в цей нелегкий час неможливо стояти осторонь будь-яких подій, необхідно бути свідомим українцем, будівничим своєї держави». Розповів В’ячеслав, згадуючи світлу пам'ять Миколи Степановича.
І найпалкішими стали слова вдячності всіх присутніх: «Дякуємо Героям Небесної Сотні за те, що не пошкодували життя заради нас. Заради нашого майбутнього! Спасибі всім, хто відстояв Майдан! За яскравий приклад мужності, сили духу, чесності і патріотизму!».

/Files/images/2017-2018/mes_ov/DSCN0005.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 196